14 dnevno vračilo denarja

Kupi zdaj, plačaj kasneje

Priporočajo ga številni pedikerji širom Evrope

5/5
5/5
5 / 5
5/5

Navodila za uporabo

Podaj svoje mnenje

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Rated 5 out of 5
26. septembra, 2023

Shoefres imamo že vrsto let. Vsak dan osveži in posuši hčerine superge, ki so po treningih odbojke, vedno premočeni, uporabljamo pa ga tudi drugi člani družine za obutev za vsak dan. Shofresh je tudi izdelek, ki ga zelo rada podarim kot darilo družinam, ki imajo otroke, ki se ukvarjajo s športom. Vsekakor izdelek ki ga toplo priporočam, mi si res ne predstavljamo da bi bili brez njega.

Jana, mama

Jana
Rated 5 out of 5
30. julija, 2023

“Shoefresh je nepogrešljiv pripomoček v mojem vsakdanu. S seboj ga vzamem prav na vsake priprave in tekme. Tako sem lahko sigurna, da mi nikoli ne bo potrebno obuti mokrih čevljev, saj so suhi v manj kot eni uri. Hkrati pa shoefresh čevlje tudi dezinficira in s tem zagotavlja boljšo higieno stopal, pa tudi daljšo življenjsko dobo obutve.”

Lana Repinc - mladinska svetovna prvakinja
Rated 5 out of 5
30. julija, 2023

Hčerka uporablja napravo za sušenje športnih plezalk in je super. Ker nastavim na program sušenja primeren za usnjeno obutev, ostaja material vedno v istem stanju. Sušimo tudi teniške superge in rokavice… Top naprava, priporočam!

Samo Gostiša
Rated 5 out of 5
18. januarja, 2023

“Končno izdelek, ki dela, kar obljublja. Pri treh najstnikih, ki se vsak dan ukvarjajo s športom, naprava, kot je ta, ki posuši njihove športne copate in poskrbi da neprijetne vonjave resnično izginejo, ni razkošje. Deluje hitro in učinkovito, tako da so vsi čevlji spet suhi in sveži v samo 1 večeru. Skratka več kot vredno denarja.”

Jana, mama
Matej Mavsar
Matej Mavsar
22/01/2021
priporoča
Odlično! plezalni čevlji, pancerji, box rokavice,.....Priporočam!
Nina Rupnik
Nina Rupnik
09/03/2020
priporoča
Zame nepogrešljiva naprava v našem domu! In resnično deluje, tako kot obljublja ponudnik. Uporabljamo jo vsak dan za različno obutev. Pri športni obutvi striktno po vsaki uporabi - učinek se pozna in čevlji so kot novi, brez neprijetnega vonja ???????? Pri vsakdanji obutvi po potrebi. Odlično se obnese tudi pri rokavicah, nogavicah, pancarjih, v poletni sezoni pa sušimo čelade. Definitivno bi napravo priporočila 🙂
Asko Sakic
Asko Sakic
10/12/2019
priporoča
Sem zelo zadovoljen z napravo Shoefresh, Posebej v deževnih dneh. Obutev je dezinficirana in suha v pol ure.
Aga Ta
Aga Ta
20/11/2016
priporoča
Prfektna zadeva, ki je nepogtesljiva za mokre cevlje.
Andreja Šebenik
Andreja Šebenik
20/11/2016
priporoča
Super zadeva. Mi jo doma vsi uporabljamo, kadar so čevlji mokri ali vlažni. Zelo smo zaovoljni.
Branko Bezgovšek
Branko Bezgovšek
16/08/2016
priporoča
Aparat Shoefresh je zelo uporaben in razreši težave s potenjem nog, ki se pojavlja pri večjih aktivnostih, kot je igranje nogometa, tekanje... Čevlje hitro suši in jih razkuži, zato odpravi vse neprijetne vonjave. Aparat uporabljamo tudi za vsakodnevne čevlje in tako ohranjamo njihovo svežino. Priporočamo, saj je resnično ZELO UPORABNO. V primerjavi z odličnimi rezultati je strošek nakupa zanemarljiv.
Marko Strašek
Marko Strašek
20/03/2016
priporoča
Da, zadeva deluje. Topel skoraj vroč zrak vam posuši čevlje, rokavice itd..., še prej pa vam dezinficira čevlje. Doma uporabljamo Shoefresh za košarkaške in kolesarske čevlje, v zimskem času pa rokavice in mokre škornje. Enostavno za uporabo, samo natakneš in zadeva sama (avtomatsko) začne sušiti. Od kar imamo Shoefres se ne sprašujemo ali so superge suhe. Zelo priporočam.
Karmen Berlovan Kunc
Karmen Berlovan Kunc
12/01/2016
priporoča
Napravo uporabljamo šele kratek čas, vendar se je že pokazala za nepogrešljivo. Ker ima sin treninge tudi dvakrat na dan, nimamo pa neomejeno število superg, je shoefresh top stvar. Priporočam, definitivno
Viktorija Planinc
Viktorija Planinc
31/12/2015
priporoča
Z uporabo Shoefresha smo zelo zadovoljni...Uporabljamo ga šele en mesec in so rezultati neverjetni..Priporočamo ga vsem, ki imajo težave s potenjem nog in posledično z vlažno in smrdečo obutvijo! 🙂
Samo Lahovnik
Samo Lahovnik
09/12/2015
priporoča
Super stvarca za mokro obutev po napornem treningu.