14 dnevno vračilo denarja

Kupi zdaj, plačaj kasneje

Priporočajo ga številni pedikerji širom Evrope

5/5
5/5
5 / 5
5/5

Shoefresh® vložki za čevlje iz cedrovine

Začnite na novo z vložki iz cedrovine Shoefresh

 • Antibakterijski: zmanjšujejo neprijetne vonjave.
 • Super vpojni: ohranjajo vaša stopala dlje časa sveža in suha.
 • Udobni: z debelino 1,3 mm debeli prožni vložki.
 • Vrhunsko udobje pri hoji: idealno za nošenje v čevljih, tudi če ste bosi.
 • Okolju prijazen: izdelan iz visokokakovostnega, 100% naravnega lesa cedre.
 • Za vso družino: možnost razreza po meri.
 • Cenovno ugodni

20,00 

Antibakterijsko: zmanjšuje neprijetne vonjave

Cedrovina ima edinstvene antibakterijske lastnosti, ki učinkovito delujejo na bakterije in glive, ki povzročajo neprijeten vonj. Cedrovina ima tudi pomirjujoč učinek na kožo in je primerna za ljudi s kožnimi obolenji, kot je ekcem.

Super vpojno

Cedrov les ima odprto strukturo in zato zelo dobro vpija vlago. Tako bodo vaša stopala in čevlji dlje časa sveži in suhi. Cedrov les tudi hitro odvaja vlago. Priročen za med vadbo.

Udobje

Ko pomislite na les, ne pomislite takoj na udobje. Zagotovo ne, ko gre za vložke. Kljub temu so naši vložki iz cedrovine zelo udobni. Les je obdelan, zato je prožen in udoben. Brez ostrih robov ali nevarnosti drobcev. Pri debelejših vložkih obstaja možnost, da vam bodo čevlji postali pretesni. S temi vložki ne boste imeli te težave! Z debelino le 1,3 milimetra se vedno prilegajo vašim čevljem!

Vrhunsko udobje pri hoji

Vložke lahko nosite tudi bosi. Ker so narejene iz naravne cedrovine – vrste lesa, znane po svojih antibakterijskih lastnostih – bodo vaša stopala vedno prijetno dišala, tudi po dolgem dnevu hoje. Nič več neprijetnih vonjav. Poleti ali spomladi jih vstavite v superge, škornje, športne copate ali drugo obutev, poleti pa se poslovite od postanega vonja čevljev. Seveda so uporabne tudi v hladnejših mesecih, tako z nogavicami kot brez.

Okolju prijazno

Vložki iz cedrovega lesa Shoefresh so izdelani iz visokokakovostnega in neobdelanega cedrovega lesa. Ne vsebujejo umetnih dišav ali drugih kemikalij. Odlična stvar pri cedrovem lesu je, da ima ta vrsta lesa antibakterijske lastnosti in učinkovito odpravljajo bakterije, ki povzročajo neprijetne vonjave. Z vgradnjo teh vložkov v vaše čevlje ostanejo vedno suhi in sveži.

Za vso družino

Vložki iz cedrovega lesa Shoefresh so primerni za številke čevljev 24-46. Podplate lahko enostavno odrežete sami. Rezanje na pravo velikost je pomembno za udobje pri nošenju. Za navodila glejte spodaj. Bambusovi vložki Shoefresh so primerni za vse vrste čevljev.

Izrežite na velikost

 1. Odstranite stare vložke s čevljev.
 2. Postavite stare vložke na nove vložke iz cedre Shoefresh. Prepričajte se, da je notranja stran podplatov ravna.
 3. S pisalom narišite črto okoli zgornjega podplata.
 4. Izrežite podplate vzdolž črte. Pazite, da podplatov ne odrežete prekratko.
 5. Vstavite nove vložke Shoefresh v svoje čevlje.

Ugoden nakup za šest mesecev

Vložki iz cedrovega lesa Shoefresh po približno treh mesecih uporabe izgubijo svoje naravne lastnosti. Po tem jih je treba zamenjati z novim parom. Preden je potrebna zamenjava, jih lahko očistite tako, da cedrov les previdno ročno operete z blagim milom v mlačni vodi in posušite na sobni temperaturi z leseno stranjo navzdol (ne sušite na direktnem soncu ali na grelniku!). Podplate lahko poceni kupite za šest mesecev ali za eno leto.

Garancija:

Vložki iz cedrovega lesa Shoefresh so potrošni izdelek in zato izključeni iz garancije.

FAQ:

Kako dolgo zdržijo vložki iz cedre Shoefresh?

Vložki iz cedrovega lesa Shoefresh po približno treh mesecih uporabe izgubijo svoje naravne lastnosti. Po tem jih je treba zamenjati z novim parom. Podplate lahko ugodno kupite za šest mesecev ali celo leto.

Specifikacije:

Mere na kos (VxDxŠ): 0,13 x 33,0 x 11,0 cm

Teža na par: 38 gramov

Pakiranje: 1 par

Material: bombaž, 100% naravni cedrov les