Novice

DSC_1193-1
Strokovno mnenje o Shoefresh

Shoefresh je primeren ne samo za salonsko ampak tudi za domačo uporabo, predvsem za aktivne družine, katerih člani se ukvarjajo s športom, saj je naprava primerna ne samo za razkuževanje in sušenje obutve temveč tudi ostale športne opreme in hišnih copat. S tem se lahko ljudje izognejo neprijetnim vonjavam v predsobah vključno z vonjavami v omarah z obutvijo. Seveda bi bila naprava za razkuževanje obutve, kot je Shoefresh, priporočljiva tudi v preostalih centrih, kjer se ljudje veliko preobuvajo, od fitnesov, zdravilišč, velnes centrov pa vse tja do trgovin z obutvijo. Prof. dr. Janko Žmitek, dekan in Mia Smolnikar, dipl. kozm. (VS)

Več...

2-2-2016_2-29-23
Test dezinfekcije in varnosti naprave Shoefresh iz inštituta za mikrobiologijo

Shoefresh je neškodljiv za zdravje in učinkovit. Znanstveno dokazano na inštitutu za mikrobiologijo

Več...

vistfestival2015
Delovanje Shoefresh naprave je potrdila tudi stroka v Sloveniji…

Delovanje Shoefresh naprave je potrdila tudi stroka... Mia Smolnikar, dipl.kozm., je v okviru 5. Festivala kozmetike in velnesa predavala o okužbah nog, posledicah in sodobni preventivi, med drugim tudi o učinkovitosti aparata Shoefresh za te namene. Shoefresh uporabljajo tudi na srednji kozmetični šoli Zavod AI in v študiju kozmetike na VIST – Visoki šoli za storitve pri predmetih iz pedikure. Med obravnavo stopal lahko namreč dezinficirajo in osvežijo obutev obravnavanih oseb ter s tem preprečijo razvoj glivic, bakterij in neprijetnega vonja. Aparat tako nudi dobro preventivo pred okužbami nog ter je dodana vrednost storitvam v pedikuri. Slike so bile posnete v okviru 5. Festivala kozmetike in velnesa, fotografirala pa je Urška Premik, študentka fotografije na VIST.

Več...

tekbozickov112
Shoefresh, podprl dobrodelni tek za rdeče noske

Shoefresh, vedno sveža in suha obutev, je z veseljem podprl dobrodelni tek božičkov za rdeče noske. Zbrali smo 4.000,00 EUR za dober namen.

Več...

5
Shoefresh uporablja pedikerska stroka v Sloveniji

Na visoki in srednji šoli za kozmetiko VIST v Ljubljani uporabljajo Shoefresh pri učnem usposabljanju pedikerjev.

Več...

65
Shoefresh tudi za pedikuro v Sloveniji

Shoefresh v Sloveniji uporabljajo tudi na srednji kozmetični šoli Zavod AI in v študiju kozmetike na VIST – Visoki šoli za storitve pri predmetih iz pedikure. Med obravnavo stopal lahko namreč dezinficirajo in osvežijo obutev obravnavanih oseb ter s tem preprečijo razvoj glivic, bakterij in neprijetnega vonja. Aparat namreč tako nudi dobro preventivo pred okužbami nog ter je dodana vrednost storitvam v pedikuri.

Več...