Kako je nastal Shoefresh

Anton van den Brand je kot oče v aktivni in športno usmerjeni družini ugotovil, da imajo težavo – smrdljivo obutev, predvsem je bilo to očitno pri njegovih najstniških otrocih, ki so imeli pogosto potne noge. Oče in hči Renee (glejte fotografijo) sta navdušena igralca hokeja na travi, zato dobro poznata vonj smrdljive športne obutve.
Sušenje na grelniku ali časopisu ni dovolj hitro, zato je obutev ohranila neprijeten vonj. Preskusili so s praški, spreji, vložki in kroglicami, vendar je bila družina vsakič razočarana nad rezultati. Zaradi nepraktičnega načina uporabe ti običajno pristanejo v predalu.
Anton je bil prepričan, da mora obstajati boljša rešitev.

Preskušanje in optimiziranje naprave Shoefresh

Začel je iskati izdelek, ki obutev hitro posuši in osveži in je hkrati praktičen za uporabo. Anton je ugotovil, da neprijeten vonj povzročajo glivice in bakterije.
Sterilizacija z ozonom je dokazana metoda uničevanja glivic in bakterij in prepihovanje obutve od znotraj navzven se je izkazalo kot najboljši način za mokro športno obutev.
Anton je nastavil preskusni program in napravo predal v uporabo več družinam, ki so mu posredovale svoje izkušnje, na podlagi katerih je optimiziral izdelek.

Postavite Shoefresh blizu čevljev

Shoefresh se je dokazal in danes zaseda osrednje mesto v Antonovem domu ter domu številnih drugih družin. Nobena druga naprava ne združuje sterilizacije in sušenja. Ta kombinacija in izjemno enostavna uporaba naprave Shoefresh sta edinstvena. V manj kot pol ure bo obutev čista, brez bakterij in glivic, posušena in znova bo dišala sveže. Postala je nepogrešljiva.

Anton, oče v aktivni družini, je imel težavo in sam poiskal rešitev zanjo. Po zaslugi njegovega navdušenja je Shoefresh danes na voljo vsem, ki cenijo sveže in suhe čevlje ter dišeč dom.
»100 % sem prepričan, da Shoefresh deluje. Uporabljamo ga skoraj vsak dan. Pomembno je, da dobi Shoefresh svoje stalno mesto v hiši, najbolje blizu shrambe za obutev. Tako vas bo kar zvabil, da nanj postavite obutev. Takoj ko boste to storili, se bo Shoefresh zagnal. Je praktičen, enostaven in za vedno bo odpravil težavo z neprijetnim vonjem. Poleg tega je funkcija sušenja idealna za našo hokejsko obutev. Brez pomisleka bi ga priporočal vsem, predvsem športno aktivnim družinam.«
Anton van den Brand