Skrbite za čistočo naprave Shoefresh
Shoefresh lahko čistite z vlažno mehko krpo in kapljico čistilnega sredstva. Ne uporabljajte grobih čistil ali krtač. Za čiščenje prezračevalne reže lahko uporabite mehko krtačko.
Shoefresh nikoli ne potopite v vodo!

Nasveti za varno uporabo

1. Vedno previdno ravnajte z elektronsko opremo. Upoštevajte zdravo pamet.

2. Shoefresh uporabljajte v dobro prezračenem prostoru, ne v
prostoru, v katerem ste veliko prisotni. Shoefresh uničuje neprijeten
vonj s pomočjo ozona, vendar preveč ozona poslabša kakovost zraka in
lahko povzroči glavobol ali težave z dihanjem.

3. Napravo postavite na trdno površino in poskrbite, da je vedno
postavljena pokonci. Za napravo mora biti dovolj prostora, da bo
prezračevanje delovalo.

4. Shoefresh bo deloval tudi v vlažnih prostorih, kot je kopalnica.
V predmetih, ki jih postavite na napravo, je vlaga, voda iz čevljev pa
lahko odteče skozi odprtini na dnu naprave. Če nanjo polijete večjo
količino vode (npr. iz škornja po dežju), napravo izklopite in
izključite iz napajanja. Nato počakajte, da iz nje odteče voda, in jo
pustite 24 ur v suhem prostoru. Če je vode preveč, se lahko Shoefresh
okvari.

5. Shoefresh nikoli ne potopite v vodo.

Za Shoefresh velja enoletna garancija, ki začne veljati z dnem nakupa. Kupljeno napravo lahko registrirate tukaj.

Ta garancija ne velja za poškodbe ohišja ali škode, ki je posledica
napačne uporabe, nesreče, popravila ali spreminjanja naprave pri
nepooblaščenih serviserjih, izključene so tudi naprave, ki se
uporabljajo v komercialne namene.

Shoefresh je izdelek visoke kakovosti.

Prepričani smo, da ga boste lahko uporabljali dolga leta.

Če boste imeli kakšno vprašanje ali pripombo, stopite v stik z nami.

Pogoji in določila

Za vsa naročila in izdelke, naročene pri Shoefresh Slovenija , ki samostojno zastopa Shoebrand B.V.(naslov: Hoogstraat 117, 5061 ET, Oisterwijk Nizozemska, registrska št.: 58707530, ID za DDV: NL8531.47.784 B01,) za Kupca veljajo naslednji pogoji in določila. Vsaka oddaja naročila ali sprejem izdelka s strani Kupca pomeni, da se ta strinja s temi pogoji in določili.
Shoefresh Slovenija , ki samostojno zastopa Shoebrand B.V. jamči, da na izdelkih ni napak v izdelavi in materialu, za obdobje dvanajstih (12) mesecev od datuma nakupa, če se izdelki uporabljajo za namen, za katerega so narejeni. Shoebrand B.V. jamči za napake, izključene pa so poškodbe, ki jih povzroči Kupec.
RAZEN KAKOR JE IZRECNO NAVEDENO V TEM BESEDILU, PODJETJE SHOEFRESH SLOVENIJA , KI SAMOSTOJNO ZASTOPA SHOEBRAND B.V. NE DAJE NOBENIH IZRECNIH ALI PRIKRITIH PREDSTAV ALI JAMSTEV O SVOJIH IZDELKIH. PODJETJE SHOEFRESH SLOVENIJA , KI SAMOSTOJNO ZASTOPA SHOEBRAND B.V. NE BO ODGOVARJALO ZA NOBENO POSREDNO, NAKLJUČNO, POSEBNO, POSLEDIČNO ŠKODO ALI ODŠKODNINO NE GLEDE NA TO, ALI JE BILO PODJETJE PREJ OBVEŠČENO O MOŽNOSTI NASTANKA TOVRSTNE ŠKODE.

Plačilni pogoji
Če podjetje Shoefresh Slovenija , ki samostojno zastopa Shoebrand B.V. ne poda drugačne pisne izjave, začnejo vsi plačilni pogoji veljati z datumom pošiljanja. Za odprte zneske, ki do roka plačila niso poravnani, se obračunavajo 1-odstotne mesečne zamudne obresti (ali najvišje, ki jih dovoljuje zakonodaja, če so te nižje), dokler se znesek ne poravna.
Cene
Vse cene vključujejo davke. Cene se lahko spremenijo tri mesece po objavi pisnega obvestila o spremembi. Vsa naročila odobrava podjetje Shoefresh Slovenija , ki samostojno zastopa Shoebrand B.V.

Reklamacije in popravki
Podjetje Shoefresh Slovenija ne bo sprejelo nobenega vračila izdelka brez predhodnega dogovora. Kupec mora podjetje Shoefresh Slovenija v roku 14 dni po prejemu naročenega blaga obvestiti o vsakršnih napakah v količini, velikosti ali ceni. Vsa vračila morajo biti prejeta v roku 30 dni od datuma na izvirnem računu. Vračila, prejeta po izteku 30-dnevnega roka, bodo zavrnjena, izjema so le garancijskih zahtevki. Za vsa vračila mora kupec pridobiti avtorizacijsko številko, ki jo dobi od predstavnika službe za stranke. Vsem vrnjenim izdelkom, tudi tistim s pomanjkljivostmi, mora biti priložen izvirni račun. Vsak vrnjeni izdelek bo pregledan. Glede določitve ustreznega razloga za vračilo ter zamenjave ali vračila denarja se odloča izključno podjetje Shoefresh Slovenija. Morebitno vračilo denarja bo izvedeno v obliki dobropisa na kupčevem računu.

Intelektualna lastnina
Vsa intelektualna lastnina, vključno z, vendar ne omejeno na, avtorske pravice, blagovne znamke in videz, ki jih vsebujejo izdelki ali embalaža izdelkov podjetja Shoebrand B.V., ostane last podjetja Shoebrand B.V. Vse pravice so pridržane. Podjetje ne odobri nobene uporabe gradiva, razen tiste, ki velja za normalno in običajno v procesu distribucije, prodaje ali uporabe izdelkov in embalaže.

Izdelki po meri
Stranka jamči, da po meri naročeni izdelki in embalaža, katerih specifikacije določi stranka, ne bodo kršili pravic nobene tretje strani. Stranka tudi soglaša, da bo podjetju Shoefresh Slovenija , ki samostojno zastopa Shoebrand B.V. nadomestila vso škodo, ki bi nastala zaradi zahtevkov tretjih strani, in ga zagovarjala v primeru obtožb v zvezi z izdelki po meri.
Pristojnost in spori
Stranka soglaša, da se vsi spori med stranko in podjetjem Shoefresh Slovenija za Shoebrand B.V. rešujejo v skladu z nacionalno zakonodajo Slovenije. Strani soglašata in se strinjata, da bo za vse spore pristojno izključno sodišče v mestu Ljubljana. Podjetje Shoefresh Slovenija , ki samostojno zastopa Shoebrand B.V. bo upravičeno do povračila vseh stroškov v zvezi z odvetnikom ali drugimi ukrepi ali pravnimi sredstvi, ki jih bo izvedlo z namenom uveljavljanja teh pogojev.

Dopolnila in spremembe
Shoefresh Slovenija si pridržuje pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila spremeni te pogoje. Vsako naročilo ali sprejem izdelka pomeni, da stranka soglaša s takrat veljavnimi pogoji.

Stranka teh pogojev ne sme spremeniti brez pisnega in podpisanega soglasja podjetja Shoefresh Slovenija , ki samostojno zastopa Shoebrand B.V. Vsakršni pogoji, navedeni na naročilnicah, specifikacijah, zahtevkih, prejemnicah ali drugih dokazilih, ki vplivajo na spremembo zgoraj navedenih pogojev ali jim nasprotujejo, niso veljavni, če jih podjetje Shoefresh Slovenija , ki samostojno zastopa Shoebrand B.V. izrecno ne odobri v pisni obliki. Nobeno neukrepanje podjetja Shoefresh Slovenija , ki samostojno zastopa Shoebrand B.V. pri zagotavljanju spoštovanja določil te Pogodbe s strani stranke ne pomeni, da se podjetje Shoefresh Slovenija , ki samostojno zastopa Shoebrand B.V. odpoveduje ukrepanju pri nadaljnjih kršitvah določil ali določilu samemu.

Podjetje Shoefresh Slovenija , ki samostojno zastopa Shoebrand B.V. si pridržuje pravico, da pred pošiljanjem ali prejemom plačila, kar je pozneje, prekliče katero koli naročilo. Pridržuje si tudi pravico, da katero koli naročilo prekliče ali spremeni, če je to potrebno zaradi zagotavljanja skladnosti z zahtevami FDA ali drugimi zadevnimi določili.

Pogosta vprašanja

 • Kaj je sterilizacija obutve?
  Dezinfekcija je postopek čiščenja, s katerim uničimo mikroorganizme. Shoefresh za uničevanje glivic in bakterij uporablja aktivni kisik, ki se imenuje ozon. Ozon ima zelo značilen vonj in tudi v zelo majhnih količinah spominja na deteljo. Zamislite si vonj v zraku po obilnem dežju ali nevihti. Količina ozona, ki ga proizvaja naprava, je popolnoma neškodljiva, vendar priporočamo, da Shoefresh namestite v dobro prezračen prostor ali da med uporabo odprete okno. Katere vrste glivic/bakterij povzročajo neprijeten vonj v obutvi? Shoefresh v glavnem uničuje tri vrste glivic/bakterij, ki povzročajo atletsko stopalo in glivično vnetje nohta. Te so: > Candida albicans > Trichophyton > Escherichia coli
 • Za katere vrste obutve je prilagojena standardna nastavitev Shoefresh?
  Standardna nastavitev je najprimernejša za sintetično športno obutev. Program začne s 5 minutami sterilizacije in nadaljuje z 20 minutami sušenja pri 60 stopinjah. Kolikšna je idealna temperatura za sušenje usnjene obutve? Za sušenje usnjene obutve priporočamo temperaturo 45 stopinj.
 • Ali je možno izbrati samo sušenje?
  Da, funkcijo sterilizacije izklopite tako, da časovnik nastavite na 0 minut. Tako lahko Shoefresh uporabljate samo za sušenje ali segrevanje obutve, na primer pred sprehodom v mrzlem vremenu.
 • Koliko Shoefresh meri in je težak?
  Shoefresh meri le 33,5 cm x 10,5 cm x 37 cm (širina x globina x višina). Težek je 1,7 kg.
 • Kako vem, da v obutvi ni več bakterij?
  Po redni uporabi osvežilnika Shoefresh boste opazili, da obutev nima več neprijetnega vonja, kar pomeni, da skoraj ni več glivic in bakterij.
 • Kako čistim Shoefresh?
  Dovolj bosta mokra krpa in malo milnice. Če se na podstavku nabere umazanija ali prah, lahko uporabite tudi mehko krtačo.
 • Kako varen je Shoefresh?
  Shoefresh je 100-odstotno varen in je skladen s standardom CE.
 • Kje lahko kupim osvežilnik Shoefresh?
  Trenutno se Shoefresh prodaja samo prek spleta.
 • Komu je Shoefresh namenjen?
  Shoefresh je predvsem namenjen aktivnim družinam, ki se ukvarjajo s športom na prostem, pri katerem se obutev pogosto zmoči, na primer hokej, tenis, nogomet, ragbi, hoja in tek. Izdelek bo prišel prav tudi pedikerjem.

Kako je nastal Shoefresh

Anton van den Brand je kot oče v aktivni in športno usmerjeni družini ugotovil, da imajo težavo – smrdljivo obutev, predvsem je bilo to očitno pri njegovih najstniških otrocih, ki so imeli pogosto potne noge. Oče in hči Renee (glejte fotografijo) sta navdušena igralca hokeja na travi, zato dobro poznata vonj smrdljive športne obutve.
Sušenje na grelniku ali časopisu ni dovolj hitro, zato je obutev ohranila neprijeten vonj. Preskusili so s praški, spreji, vložki in kroglicami, vendar je bila družina vsakič razočarana nad rezultati. Zaradi nepraktičnega načina uporabe ti običajno pristanejo v predalu.
Anton je bil prepričan, da mora obstajati boljša rešitev.

Preskušanje in optimiziranje naprave Shoefresh

Začel je iskati izdelek, ki obutev hitro posuši in osveži in je hkrati praktičen za uporabo. Anton je ugotovil, da neprijeten vonj povzročajo glivice in bakterije.
Sterilizacija z ozonom je dokazana metoda uničevanja glivic in bakterij in prepihovanje obutve od znotraj navzven se je izkazalo kot najboljši način za mokro športno obutev.
Anton je nastavil preskusni program in napravo predal v uporabo več družinam, ki so mu posredovale svoje izkušnje, na podlagi katerih je optimiziral izdelek.

Postavite Shoefresh blizu čevljev

Shoefresh se je dokazal in danes zaseda osrednje mesto v Antonovem domu ter domu številnih drugih družin. Nobena druga naprava ne združuje sterilizacije in sušenja. Ta kombinacija in izjemno enostavna uporaba naprave Shoefresh sta edinstvena. V manj kot pol ure bo obutev čista, brez bakterij in glivic, posušena in znova bo dišala sveže. Postala je nepogrešljiva.

Anton, oče v aktivni družini, je imel težavo in sam poiskal rešitev zanjo. Po zaslugi njegovega navdušenja je Shoefresh danes na voljo vsem, ki cenijo sveže in suhe čevlje ter dišeč dom.
»100 % sem prepričan, da Shoefresh deluje. Uporabljamo ga skoraj vsak dan. Pomembno je, da dobi Shoefresh svoje stalno mesto v hiši, najbolje blizu shrambe za obutev. Tako vas bo kar zvabil, da nanj postavite obutev. Takoj ko boste to storili, se bo Shoefresh zagnal. Je praktičen, enostaven in za vedno bo odpravil težavo z neprijetnim vonjem. Poleg tega je funkcija sušenja idealna za našo hokejsko obutev. Brez pomisleka bi ga priporočal vsem, predvsem športno aktivnim družinam.«
Anton van den Brand

Informacije o naročanju

Naročanje
Pri naročanju na Shoefresh.net skrbimo za hitro, enostavno in varno plačilo. Varno pomeni, da vaših osebnih podatkov ne more nihče razkriti ali zlorabiti.
Po prejemu vašega naročila na spletnem mestu vam bomo poslali potrditev po e-pošti. V tem e-poštnem sporočilu boste našli številko naročila, ki jo shranite. Po prejemu plačila boste prejeli Shoefresh v roku treh delovnih dni v Sloveniji.
Od dne nakupa velja 14-dnevna garancija z vračilom denarja!
Če z izdelkom po uporabi niste zadovoljni, nam vrnite Shoefresh in mi vam bomo v 14 dneh vrnili celotno kupnino.

Popolnoma varno plačilo
Izbirate lahko način plačila:
• Plačilo po povzetju
• Plačilo po predračunu - bančni transfer

Če plačate prek bančnega transferja, boste Shoefresh prejeli v štirih delovnih dneh od prejema vašega plačila, zato upoštevajte tudi čas za obdelavo vašega plačila!

Garancija
Garancijsko obdobje za Shoefresh je eno leto. Glejte 8. člen pogojev in določil.

Dostava
Shoefresh dostavlja logistično podjetje pošta Slovenije ali DHL. Zanesljiv partner v Logistiki.

Zaščita
Kot spletnega kupca vaš ščiti slovenska zakonodaja.

Shoefresh Slovenija

T 070 481 394
E info@shoefresh.net

Zastopstvo

Želite postati Shoefresh zastopnik
pošlite mail na info@shoefresh.net

Družbena omrežja
www.facebook.com/shoefresh.net

Podjetje in podatki

Shoefresh Slovenija

SheuBRAND d.o.o.

Gozdna pot 1d

1370 Logatec - Slovenija

TRR SI56 0202 5026 2159 288 NLB

Davčna št: SI68421575